Vím já kostelíček - zima 2018-12-22

VÍM JÁ KOSTELÍČEK
…aneb Veselým hlasem zpívejme…

Srdečně vás zveme k návštěvě tradičních adventních koncertů do Dolní Lipky, Heřmanic, Horní Lipky a Prostřední Lipky, které se uskuteční v sobotu 22. prosince 2018. Ve všech čtyřech kostelích na vás opět čeká nejen příjemná společnost místních hostitelů a jejich výtečné domácí cukroví, ale hlavně slavnostní vánoční muzika i lidové koledy v podání králického Příležitostného pěveckého sboru a kolednické skupiny dětí a dospělých.

začátky koncertů:
14.00h  DOLNÍ LIPKA        
15.00h  HEŘMANICE         
16.30h  HORNÍ LIPKA          
17.30h  PROSTŘEDNÍ LIPKA

(při zimním putování není zajišťována autobusová doprava, děkujeme za pochopení)

Po úspěšném dokončení oprav heřmanických varhan v letošním roce budeme své úsilí a dobrovolnické aktivity „Vím já kostelíček“ směřovat k poslední etapě, kterou je záchrana varhan v kostele sv. Anny na Horní Lipce. Výtěžek dobrovolného vstupného ze čtyř koncertů 22. prosince věnujeme opět na účet veřejné sbírky, kde je již nyní uloženo 130 000Kč.

Přijďte se podívat a potěšte se novými neopakovatelnými zážitky. Podpořte dobrou věc a nadělte sobě nebo svým blízkým k ježíšku dárcovský certifikát varhanního mecenáše. Stačí přispět libovolnou částku na účet veřejné sbírky a kontaktovat nás osobně či na e-mailové adrese vimjakostelicek@seznam.cz.

Za všechny dobrovolníky, kteří se na přípravách podílejí,
                                                                                      Kristina Brůnová a Denisa Hejtmanská